nedelja, 26. april 2009

Nedeljska tuga

Res so bedne, te nedelje.

Zjutraj se zbudim prerano; nemara je to krivec za dolgočasenje čez preostalnik. Ampak res- zjutraj se zbudim v (načeloma) prazno hišo (starci so po Cerkvah, brat zdoma) in vse kar si imam za začet je naredit zajtrk in gledat TV (ali nadlegovat internet). Na TVju je vedno (ampak res vedno) brezvezna vsebina; zato se hitro spravim za internet, ki ni kaj prida boljši. Mn3njalnik je mrtev, ker vsi spijo; za dodajanje vsebine na blog nimam volje- skratka, popoln dolgčas. Ta čez dan načeloma splahni, ampak nedelje so mi temu navzlic najdolgočasnejši dnevi. Vsa rulja je po domovih, ampak načeloma se nikomur ne ljubi kaj početi. Zato izgublja(jo)mo dan za raznimi mediji. Tako to pač gre.

No, je bila vsaj sobota zanimivejša- takisto bo zanimivejši jutrišnjik. Včeraj sem se napotil na ogled neke razstave v lokalni beznici. Bila je nekje med brezveze in srednje zanimivo; enako kot vsako leto. Edina novost je bila knjiga gostov, kamor sem kakopak hitroprstno zapisal izbrisano. Jutri pa me čaka rojstnodnevna zabava najboljšega prijatelja. Kanim se udeležiti tudi pred-rojstnodnevne; kjer bova nekim nesrečnežem nakazala Mučenike ter Cvetlice Mesa in Krvi.

Resda bi lahko nedeljo porabil za kaj konstruktivnega, naprimer udeljanje prvega filmskega-videa, ki ga izdelujem že dalj časa. Govoril bo o hitri preteklosti Snuff filmov, False-snuff filmov ter filmov, ki niso Snuff. Ne skrbite, če za žanr še niste slišali- pobrskajte po blogu za opisi Martyrs in Guinea Pig. Veste zakaj se vam zdi bolano? Ker je. Ampak ker nikjer na spletu ni hitrega vpogleda v ta žanr, ga nekdo mora priobčiti. Zatorej bom to storil jaz.

Sedaj pa grem na kosilo. Enjoy your nedelja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar